Ολοκληρωμένο Σεμινάριο python για επαγγελματίες

Το cshub.gr, το πρώτο πανεπιστημιακό φροντιστήριο αποκλειστικά για φοιτητές πληροφορικής συλλέγει όλη την γνώση και την εξειδίκευση του και οργανώνει το πρώτο online σεμινάριο python για επαγγελματίες. Αν θες και εσύ να γνωρίσεις σε βάθος μια από τις πλέον ταχέως αναπτυσσόμενες γλώσσες προγραμματισμού επικοινώνησε άμεσα μαζί μας για να κλείσεις την θέση σου!

γιατί εμάς

Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και του ανταγωνισμού. Εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες σεμινάρια σε σχεδόν όλες τις γλώσσες προγραμματισμού, όποτε σε τι διαφέρουμε εμείς; 

Εκ πρώτης όλα τα σεμινάρια φαίνονται να είναι κοινά αλλά αυτό είναι κατι το όποιο δεν ισχύει. Το python for professionals είναι ένα σεμινάριο σχεδιασμένο αποκλειστικά από ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με την ανάπτυξη κώδικα και γνωρίζουν απόλυτα τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Στην συνέχεια οι καθηγητές του cshub.gr δημιούργησαν μια σειρά μαθημάτων στα οποία αναλύονται, παρουσιάζονται και επιλύονται  οι ανάγκες αυτές με ευχάριστο και συνεχές τρόπο.

Για παράδειγμα στο εργαστηριακό μέρους του σεμιναρίου οι σπουδαστές καλούνται να επιλύσουν πραγματικά ζητήματα τα όποια έχουν προκύψει και έχουν περιγραφεί από τις εμπειρίες ατόμων που εργάζονται σε εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού. Οπότε μετά το σεμινάριο θα ξέρεις ποιές είναι αλλά και πως θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα συναντήσεις σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Σημειώνεται από το παρόν σεμινάριο δεν είναι σε μορφή ακαδημαϊκών διαλέξεων για την εκμάθηση των θεωρητικών θεμάτων σχετικά με τον προγραμματισμό αλλά γίνονται hands on μαθήματα με άμεση εμπλοκή των μαθητών σε ασκήσεις και προγράμματα τα όποια θα αναπτύσσουν οι ίδιοι, παράλληλα με τα μαθήματα. Επίσης παρέχεται βοήθεια στις ασκήσεις και εκτός των μαθημάτων ώστε οι φοιτητές να μπορούν να αποδώσουν στο 100% ανάμεσα στα μαθήματα. 

Με το πέρας των διαλέξεων κάθε φοιτητής θα μπορεί να φτιάξει μια  εφαρμογή η όποια θα μπορεί να διαβάζει διάφορα αντικείμενα από εικόνες ή μια εφαρμογή chatbot η όποια θα μπορεί να επικοινωνεί με χρήστες.

Οι εφαρμογές αυτές σε ένα cv είναι καλύτερη απόδειξη γνώσης από ένα χαρτί ενός σεμιναρίου ή μιας εξέτασης! Πως το ξέρουμε? Μας το είπαν οι άνθρωποι που δουλεύουν στην αναπτύξη κώδικα και μαζί του αναπτύξαμε το σεμινάριο! Όλοι έχουν βαρετά certificates από σεμινάρια, αλλά πόσοι από αυτούς έχουν ανεπτυγμένες εφαρμογές στο git τους; Και τελικά τι πιστεύεις εσύ ειλικρινά ότι θα μετρήσει περισσότερο;

Αν σήμερα σου φαίνεται αδύνατο, έλα μαζί μας και μετά το πέρας των μαθημάτων θα είναι πραγματικότητα.

Το σεμινάριο γίνεται κάθε ΣΚ για 2 μήνες με 4  ώρες μαθημάτων κάθε Σάββατο και 4 ώρες εργαστηρίου κάθε Κυριακή. Στο εργαστηρίακο κομμάτι θα γίνονται ασκήσεις εξάσκησης.

Μέσα στο εργαστηριακό κομμάτι θα προσομοιώνεται και κανονικά περιβάλλον εργασίας, με αντίστοιχα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ένας μηχανικός λογισμικού σε μια δουλειά. Τα προβλήματα αυτά δεν είναι κατασκευασμένα από εμάς είναι πραγματικά προβλήματα εργασίας που υποδείχθηκαν από ανθρώπους που εργάζονται σε εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού.

Η διάρκεια των μαθημάτων ή ο τρόπος διεξαγωγής του εργαστηριού γίνεται σε άλλο σεμινάριο; Η απάντηση είναι απλή:

Μην χάνεσαι σε αυτούς που κάνουν λίγα σε πολλά, έλα σε εμάς που κάνουμε πολλά σε λίγα!

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ

σε ποιους απευθυνόμαστε?

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνται σε όλους. Το μόνο που απαιτείται είναι μια εξεικίωση με την χρήση υπολογιστή. Το σεμινάριο ουσιαστικά χωρίζεται σε 2 μέρη. Το πρώτο αφορά στην εκμάθηση των βασικών στοιχείων της python και γενικότερα της διαδικασίας ανάπτυξης κώδικα ενώ το δευτέρο σε προηγμένες λειτουργίες της γλώσσας.

Οπότε αν έχεις πρότερη γνώση από προγραμματισμό μην αγχώνεσαι μπορείς να παρακολουθήσεις το δευτέρο μέρος μόνο.

Το μόνο που εγγυόμαστε σε όλους είναι ότι δεν θα το μετανιώσεις!

Αν σε ενδιαφέρει επικοινώνησε άμεσα στο:  +30 2111159483.

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Κάλεσε άμεσα και κλείσε την θέση σου!